Szerelőpálca golyós véggel, 0,5x30 mm (kb. 100 db)

Raktárkészlet: 1 csom
Szerelőpálca golyós véggel, 0,5x30 mm (kb. 100 db)

Partnered vagyunk, hogy dekoratív és látványos fülbevalókat alkoss saját terveid szerint! Egy jól megtervezett fülbevaló garantáltan viselőjére vonzza az összes tekintetet. Folytatás a lap alján ->

Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

 

 

Szerelőpálca – erre használd

Ez az apró alkatrész az ékszer készítés egyik alappillére. Hosszabb, lógós fülbevalóknál alkalmazva, szép tartást ad a rá fűzött gyöngyöknek, és egyedi fülbevaló-remekművek születnek segítségével. Próbáld ki bátran. Tervezz, rajzold le elképzelésedet, és máris hozzáláthatsz a szebbnél szebb alkotások elkészítéséhez. A pálca talpa biztonsággal védi a gyöngyöket a legurulástól, felső részét pedig hurokká hajlítva rögzítheted a füli alapon vagy más szereléken is. Arra figyelj, hogy a gyöngyök méretéhez, a lelógó rész tervezett hosszához igazítsd a pálca hosszát és vastagságát. Ha túl vékonyat választasz a gyöngy súlya és a mozgás esetleg kinyithatja a hurkot és elvesztheted a függőt.

Így találod meg nálunk

A közepes hosszőságú, lógós fülbevalókhoz a Gem Morion ásvány és gyöngy webshop választékában valamennyi fülbevaló alkatrészt megtalálod. Ebben a szerelőpálca csomagban kb. 100 db nikkelmentes fémből készült, golyós végű közepes hosszúságú szerelőpálca található. így sok-sok egyedi fülbevaló készülhet belőle, akár fémallergiásoknak is.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
1 csom
Cikkszám
jszszpg530
Webáruház készítés