Sötétkék organzás lánc

Raktárkészlet: 136 db
Sötétkék organzás lánc
Sötétkék organzás lánc
Sötétkék organzás lánc
Sötétkék organzás lánc

A saját kezűleg készített design nyaklánc legegyszerűbb, mégis különleges kelléke az organzából készült nyaklánckészítő alap.  Folytatás a lap alján ->

Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

 

 

Sötétkék organza nyaklánc alap – erre használd

Az ékszer alapja a záró résszel ellátott három színezett kordszál és egy légiesen könnyed organza szál. Rögtön fűzhetsz rá medált vagy nagyobb lyukméretű gyöngyöt. Az organzás lánc tökéletes választás olyan esetekben, amikor azt szeretnéd, hogy a szál, amire fűzöl, maga is csinosan mutatna, ne csak a gyöngyök vagy medálok miatt látnák szépnek. Ékszer készítés közben, ha ezt a terméket választottad, vedd figyelembe, hogy ez a nyakék alap fix karabinerrel szerelt. Ezért csak nagy lyukátmérőjű medál és gyöngy helyezhető el rajta, vagy használj nagyobb méretű szerelőkarikát a díszítő kiegészítők felfűzéséhez.  Lánchosszabbító is van rajta, így teljes hossza maximum 49 cm.

Így találod meg nálunk

Sötétkék organza nyaklánc alap termékünk más színárnyalatokban is választható. Használata egyszerű, gyorsan alkothatsz vele különleges, fantáziadús darabokat. Találsz hozzá számos medált kínálatunkban vagy készíthetsz valami extra egyedit hozzá akár navy stílusban.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
136 db
Cikkszám
jtaolks
Webáruház készítés