Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Angyalszárny medál 18x5 mm (20 db)

Cikkszám: jfmasz
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Angyalszárny medál, fémötvözetből, antik ezüst színben, méretei: 18x5x1 mm, 20 db-os kiszerelésben. Az ékszer kiegészítők népes csoportján belül, az egyik legnépszerűbb elem a medál. A medálok díszítik és személyre szabják a nyakláncokat és karkötőket, ékszer készítés során egyszerűen, egy karikával vagy medáltartóval felfűzhetők az alapanyag szálra. Biztonságos, tartós, mutatós ékszer kiegészítők.

Leírás és Paraméterek

Angyalszárny medál – erre használd

Ez az angyalszárny medál jól illik bármely ásványgyöngy nyaklánchoz, de akár önmagában egy színes sodrony, organza vagy bőr nyaklánc alapon is kiválóan megállja a helyét.

Az angyalszárnyak a szépséget, az angyali jóságot szimbolizálják. Szabd személyre hát a medálos karkötőt vagy nyakláncot! Lepd meg vele szeretteidet, barátnődet, „őrangyalodat”! Ezzel a finoman megmunkált fém medál kiegészítővel az egyedi ékszer készítés neked is garantáltan örömteli lesz. Helyezd el nyaklánc vagy karkötő alapon, adj hozzá színes gyöngyöket vagy köztes díszeket, és már kész is a teljesen egyedi ékszer, aminek ráadásul még szeretetteljes üzenete is van.

Így találod meg nálunk

Webshopunkban első osztályú alapanyagok, ékszerkellékek és kiegészítők sokasága kapható, amely az ékszer készítéséhez elengedhetetlen! Ebben a csomagban 20 db nikkelmentes fém angyalszárny medál található. Nézz körül nálunk, mert többféle változatban is kapható!