Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fehér organzás lánc

Cikkszám: jtaolf
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A saját kezűleg készített design nyaklánc legegyszerűbb, mégis különleges kelléke az organzából készült nyaklánckészítő alap. Folytatás a lap alján ->

Leírás és Paraméterek

Fehér organza nyaklánc alap – erre használd

Az ékszer alapja a záró résszel ellátott három színezett kordszál és egy légiesen könnyed organza szál. Rögtön fűzhetsz rá medált vagy nagyobb lyukméretű gyöngyöt. Az organzás lánc tökéletes választás olyan esetekben, amikor azt szeretnéd, hogy a szál, amire fűzöl, maga is csinosan mutatna, ne csak a gyöngyök vagy medálok miatt látnák szépnek. Ékszer készítés közben, ha ezt a terméket választottad, vedd figyelembe, hogy ez a nyakék alap fix karabinerrel szerelt. Ezért csak nagy lyukátmérőjű medál és gyöngy helyezhető el rajta, vagy használj nagyobb méretű szerelőkarikát a díszítő kiegészítők felfűzéséhez. Lánchosszabbító is van rajta, így teljes hossza maximum 49 cm.

Így találod meg nálunk

Fehér organza nyaklánc alap termékünk más színárnyalatokban is választható. Használata egyszerű, gyorsan alkothatsz vele különleges, fantáziadús darabokat. Válaszd ki a neked tetsző kész medált is, vagy készítsd el sajátodat gyöngyökből!