Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jégüveg (fekete) golyós szál, 8 mm, kb. 30 cm

A finoman elegáns 8 mm méretű, fekete jégüveg golyós szál egy különleges eljárással készült kristály gyöngy, amely a homokfúvott díszítésű üveg fényes-matt felületére emlékeztet. Folytatás a lap alján ->

Anyaga: üveg

Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5

Leírás és Paraméterek

Amit a jégüveg gyöngyről tudni érdemes

A jégüveg a homokfúvott felületű üvegekre hasonlító termék. A homokfúvást széleskörűen alkalmazzák üvegből készült dísz- és használati tárgyak további díszítésére. Az üveg alapanyagon a későbbi fényes minta felületét fóliával kitakarják, majd sűrített levegővel finom szemcséjű homokot fújnak rá. A takarást eltávolítva kapják meg a végleges felületet, amely részben matt, részben fényes, így kiadva a tervező által megálmodott mintát.

A jégüveg golyós szál, mint ékszer alapanyag

Ez a modern, divatos gyöngy üvegből készül, amelynek felülete érdesen matt illetve sima fényes díszítésű. Az ilyen módon előállított kristály gyöngyökből fűzhetők a legmodernebb, akár minimalista stílusú egyedi ékszerek. Finom eleganciájuk önmagában is feldobja viselőjük öltözékét.

Így találod meg nálunk

Jégüveg golyós szál termékünk keresett divatékszer alapanyag az ásványbolt kínálatában. Közel tucatnyi kivitelben megvásárolható, 8mm vagy 6 mm gyöngy méretben és sokféle manapság divatos fémes hatású színben is, ékszerkészítés, karkötő készítés és nyaklánckészítés tevékenységhez.