Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kalcedon törmelékköves szál, kb. 85 cm

Cikkszám: jk9kal
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ez a 85 cm hosszú kalcedon törmelékköves alapanyagszál kifinomult, lágy színeivel és természetes textúrájával ideális választás különféle ékszerek készítéséhez. A kalcedon halvány kékes, szürkés és néha fehér árnyalatokban pompázik, finom, harmonikus megjelenést kölcsönözve az alkotásoknak. A természetes törmelékkövek egyedi formáik és méreteik révén természetes, organikus hatást adnak bármilyen ékszernek, mint karkötők, nyakláncok vagy fülbevalók.

A kalcedon tulajdonságai:

A kalcedon egy mikrokristályos kvarcváltozat, amely különleges, puha fényével és sima felületével tűnik ki. Színe leggyakrabban világoskék, de előfordulhat szürke, fehér és barnás árnyalatokban is. A kalcedon nagyon finom szerkezetű, ami különösen simává és vonzóvá teszi ezt az ásványt ékszerek készítéséhez.

  • Színe: Halványkék, szürkés és fehér árnyalatok.
  • Fénye: Selymes, enyhén áttetsző.
  • Keménysége: 6,5-7 a Mohs-skálán.
  • Kristályszerkezete: Mikrokristályos kvarc.

A kalcedon finom textúrája és selymes fénye miatt kedvelt választás ékszerészek körében, akik időtálló, mégis finoman elegáns darabokat szeretnének készíteni.

Ezoterikus tulajdonságai és felhasználása:

A kalcedont az ezoterikus világban a béke és a kommunikáció kövének tartják. Úgy vélik, hogy segít harmóniát és nyugalmat hozni az életbe, valamint elősegíti az érzelmi tisztaságot és a nyugodt kommunikációt.

  1. Kommunikáció és önkifejezés: A kalcedon erősíti a kommunikációt és elősegíti az önkifejezést. Segít megnyitni a torokcsakrát, amely az őszinte, tiszta és békés beszéd alapja. Különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, ahol fontos a tiszta és nyugodt kommunikáció.
  2. Béke és nyugalom: A kalcedon energiája nyugtató hatású, elősegíti a belső békét és segít a stressz és az aggódás csökkentésében. Gyakran használják meditációhoz és más spirituális gyakorlatokhoz, mivel támogatja a lelki egyensúly megteremtését.
  3. Önbizalom és érzelmi stabilitás: Ez az ásvány erősíti az önbizalmat és támogatja az érzelmi stabilitást, segítve a viselőjét abban, hogy tisztán lássa a helyzeteket és magabiztosan kezelje azokat.
  4. Spirituális kapcsolódás: A kalcedon segít a spirituális kapcsolódás elmélyítésében, különösen a felsőbb énhez és az univerzális energiákhoz. Tisztító energiái segítik az aura védelmét és tisztán tartását.

A kalcedon törmelékköves alapanyagszál kiváló választás mindazok számára, akik szeretnének elegáns és harmonikus ékszereket készíteni, amelyek nemcsak esztétikailag szépek, de spirituális szinten is támogató hatással bírnak.

Achát Fazon szál
Kalcedon Fazon szál