Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karneol törmelékköves szál, kb, 85 cm

Cikkszám: jk9kar
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ez a 85 cm hosszú karneol törmelékköves alapanyagszál vibráló narancssárga és vörös árnyalataival élénk energiát és melegséget sugároz. A karneol különleges színvilága élettel telivé és egyedivé varázsolja az elkészített ékszereket, legyen szó karkötőről, nyakláncról vagy fülbevalóról. A természetes törmelékkövek egyedi formái és méretei organikus és rusztikus megjelenést biztosítanak, így minden alkotás valódi műremekké válik.

A karneol tulajdonságai:

A karneol egy kvarcfajta, amelyet főleg élénk narancs és vörös színeiről ismernek. Ez az ásvány gyakran áttetsző vagy opak, és enyhe, selymes fénye van, amely vonzóvá és különlegessé teszi. A karneol az egyik legősibb és legelterjedtebb drágakő, amelyet évezredek óta használnak dísztárgyak és ékszerek készítésére.

  • Színe: Narancs, vörös, barnás árnyalatok.
  • Fénye: Enyhén áttetsző, selymes csillogással.
  • Keménysége: 6,5-7 a Mohs-skálán.
  • Szerkezete: Kalcedon változat, amely finomszemcsés kvarcból áll.

A karneol színei melegséget és energiát sugároznak, ezért különösen alkalmas arra, hogy élénk és lendületes ékszereket készítsenek belőle, amelyek a mindennapi viseletben is kitűnnek.

Ezoterikus tulajdonságai és felhasználása:

Az ezoterikus hitvilágban a karneol az életerő, a motiváció és a bátorság köveként ismert. Színe és energiája miatt erősítő hatással bír, és elősegíti a kreativitást, a bátorságot és a pozitív életszemléletet.

  1. Életerő és vitalitás: A karneol segíti a vitalitás és az energia fokozását. Úgy tartják, hogy serkenti a fizikai erőt és lendületet ad mind a mindennapi tevékenységekhez, mind a kreatív projektekhez.
  2. Kreativitás és motiváció: A karneol támogatja a kreatív folyamatokat, és elősegíti a bátorságot, hogy új dolgokat próbáljunk ki. Segít elérni céljainkat és növeli a kitartást, amikor kihívásokkal találkozunk.
  3. Bátorság és önbizalom: Ez a kő az önbizalom erősítésében is segít. Viselése növeli a személyes erőt és a határozottságot, miközben csökkenti a félelmeket és a szorongást.
  4. Földelés és stabilitás: A karneol stabilizáló energiái földelő hatással bírnak, és segítenek a jelen pillanatban maradni. Támogatja az érzelmi egyensúlyt, és segít elérni a belső békét a stresszes időkben.

A karneol törmelékköves alapanyagszál tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék növelni életerejüket és bátorságukat, miközben stílusos, meleg tónusú ékszereket készítenek. A karneol ragyogó színei és spirituális jelentése energiát hoz minden alkotásba, legyen az személyes használatra vagy ajándékba szánt ékszer.

Karneol Fazon szál
Achát Ékszer