Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Piros jáspis marokkő

Cikkszám: jmdbpij
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Amit a piros jáspisról tudni érdemes

A 'jáspis' az ásványtanban olyan gyűjtő fogalom, amelybe a tömött szerkezetű, mikrokristályos kvarc ásvány változatok tartoznak. Ez az ásvány fajta rendszerint idegen anyagokkal „szennyezett”, melyek mennyisége elérheti a 20%-ot is. A piros jáspis esetén jelentősebb vastartalma miatt a vörös különböző árnyalataiban ragyog, gyakran téglapiros árnyalatú, fekete vagy földes színű mintázattal, vagy akár világos kristályos foltokkal.

A piros jáspis marokkő, mint ásvány

A piros megannyi meleg árnyalatában ragyogó, tömör, átlátszatlan ásvány, gyakran világosabb, vagy akár földszínű, vagy fekete foltokkal, mintákkal. A piros jáspis a Rák, a Mérleg, az Oroszlán, a Vízöntő, a Halak, a Kos, a Bak, az Ikrek, a Skorpió, a Bika, a Szűz és a Nyilas csillagjegyek szülöttei számára egyaránt hasznos szerencsekő.

Így találod meg nálunk

A Gem Morion webáruház kínálatában különféle méretű marokkőként, dobozos ásványként, fűzhető golyós és törmelékköves ásvány gyöngy szálban, mini dekorásványként, valamint kész ékszerként medálként, karkötőként kapható a piros jáspis golyós szál.