Gumidamil 0,8 mm, kb. 100 m/tekercs

Raktárkészlet: 28 tek
Gumidamil 0,8 mm, kb. 100 m/tekercs
Gumidamil 0,8 mm, kb. 100 m/tekercs
Gumidamil 0,8 mm, kb. 100 m/tekercs
Gumidamil 0,8 mm, kb. 100 m/tekercs

Régen ékszergyöngyöket selyem- vagy szövetszálra fűzték, ezeket váltotta fel a XIX. sz. végén a forradalmian új találmány, a damil. Ma már fűzéshez a rugalmas, erős, kiváló tulajdonságokkal rendelkező gumidamil is rendelkezésünkre áll. Folytatás a lap alján ->

Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

 

 

Amit a gumidamilról tudni érdemes

Régebbi korokban az ékszergyöngyöket selyem- vagy szövetszálra fűzték, ezeket váltotta fel a XIX. század végén a forradalmian új találmány, a damil. Az divatékszer alkatrész kategóriában napjainkban a praktikus, gyors fel- és levételt lehetővé tevő gumi változat terjedt el.

A damil a maga egyszerűségében nagyszerű, a gyöngyfűzésben ismert és szinte nélkülözhetetlen. Hasznos segítőtársnak bizonyul a horgászatban és a fűnyírásban, sőt, a teniszütőket is damillal húrozzák.

A damil, mint az ékszerkészítés kelléke

A gumidamil egy rendkívül rugalmas, átlátszó vagy egyszínű, egyetlen szálból álló nylon zsinór, amelyre gyöngyöt fűzhetünk például gyöngy karkötő készítés közben. A cérnánál sokkal jobb tartást ad a felfűzött gyöngyöknek, és mivel átlátszó, nem zavaró akkor sem, ha köztük kilátszik. Rugalmassága miatt verhetetlen a kényelmes viselés terén. Egy pillanat alatt le- vagy felveheted, ha sietsz.

Így találod meg nálunk

Webshopunkban különféle átmérőjű damilok kaphatók többféle hosszban, ásvány karkötő, férfi karkötő vagy női karkötő fűzéshez. Ha már nem vagy kezdő gyöngyfűző, javasoljuk ezt a 0,8 mm-es, 100 méteres gumidamil tekercset. A leggyakrabban vásárolt gyöngyök méretéhez igazodik és gazdaságos kiszerelés, méterenként 25%-kal olcsóbb, mint a 10 méteres.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
28 tek
Cikkszám
jtagd810
Webáruház készítés