Szerelőpálca, 0,7x60 mm (kb. 100 db)

Raktárkészlet: 15 csom
Szerelőpálca, 0,7x60 mm (kb. 100 db)

Partnered vagyunk, hogy dekoratív és látványos fülbevalókat alkoss saját terveid szerint! Egy jól megtervezett fülbevaló garantáltan viselőjére vonzza az összes tekintetet. Folytatás a lap alján ->

Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

 

 

Szerelőpálca – erre használd

Ez az apró alkatrész az ékszer készítés egyik alappillére. Hosszabb, lógós fülbevalóknál alkalmazva, szép tartást ad a rá fűzött gyöngyöknek, és egyedi fülbevaló-remekművek születnek segítségével. Próbáld ki bátran. Tervezz, rajzold le elképzelésedet, és máris hozzáláthatsz a szebbnél szebb alkotások elkészítéséhez. A pálca talpa biztonsággal védi a gyöngyöket a legurulástól, felső részét pedig hurokká hajlítva rögzítheted a füli alapon vagy más szereléken is. Arra figyelj, hogy a gyöngyök méretéhez, a lelógó rész tervezett hosszához igazítsd a pálca hosszát és vastagságát. Ha túl vékonyat választasz a gyöngy súlya és a mozgás esetleg kinyithatja a hurkot és elvesztheted a függőt.

Így találod meg nálunk

Ha hosszabb, lógós fülbevalót szeretnél készíteni nagy gyöngyökből, a Gem Morion ásvány és gyöngy webshop választékában valamennyi fülbevaló alkatrészt megtalálod. Ebben a szerelőpálca csomagban kb. 100 db nikkelmentes fémből készült, talpas végű hosszú szerelőpálca található, így sok-sok egyedi fülbevalót készíthetsz belőle.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
15 csom
Cikkszám
szszp760
Webáruház készítés