Most már neked is lehet a boltodban ásványkulacs

 

 

Kedves Látogató!

 

Rohamléptekben közeleg az éves vásárlási csúcs. Sokan vannak, akik időben szeretnek gondoskodni az ajándékokról, és szép számban, akik az utolsó pillanatokra hagyják. Vannak vevők, akik apróságokat, vannak, akik igényes, drágább, különlegesebb meglepetést keresnek. Kereskedőként jobb, ha minden igényre fel vagy készülve az ember. Mi segítünk neked ebben.

Kiválogattunk több mint 210 remek terméket, amit kimondottan a karácsonyi kínálatodba te is betehetsz.  

Nagy divat, és a legigényesebb vevők keresik ajándéknak vagy maguknak például az ásvány kulacsot. Sokak szerint, jótékony hatása van közérzetükre, mindennapi aktivitásukra. Most neked is lehet a boltodban ez a legújabb csoda.

Most korlátozott mennyiségben, nagyker áron kapható nálunk. Van cserélhető ásványtartóval (több ásvány közül kérheted, hogy mivel legyen megtöltve), a másik fajta ásványcsúccsal készült. Választható eperkvarc, rózsakvarc, citromkvarc, füstkvarc, obszidián és hegyikristály csúccsal.

 

 

Praktikus ajándék lehet bárkinek, mert mindenhol használható, akár sima csapvízzel, akár tisztított vízzel is feltölthető. Bátran táskába tehető, mert nem folyik, nem zörög. Vevőid óvják vele a környezetet, hisz nem használnak PET palackot, nem növelik vele a szeméthalmokat.

Dobj egy nagyot most a forgalmadon a kristály kulacsokkal, és csinálj visszatérő vevőt a mai vásárlóidból.

Ha meg szeretnéd nézni élőben a kulacsokat, gyere be bátran boltunkba, sok mást is megtalálsz nálunk. A covid-biztonságodról gondoskodunk, fertőtlenítünk, szellőztetünk, maszkot használunk. Kérünk téged is, hogy használd, óvd meg magadat és kollégáinkat. Köszönjük.

Válogass bátran termékeinkből. Minden jót kívánunk neked. Barátsággal

 

a Gem Morion csapata

 

Tel: 0630/405-3716

 

Nézd meg Facebook oldalunkat is.

 

Boltunk címe: 1116 Budapest, Fonyód u. 2-4. (A Fehérvári úttól 50 méterre, a közelben villamos és busz megálló. Ha autóval jössz, az utcán mindig tudsz parkolni.)

 

Nyitvatartás, munkaidő:

     Hétfő, Szerda, Péntek: 8:00-12:00
     Kedd: 12:00-16:00
     Csütörtök: 12:00-18:00
     Szombat, vasárnap: zárva

Webáruház készítés