Hogyan vásárolhatsz viszonteladó partneri áron?

Hogyan vásárolhatsz viszonteladó partneri áron?

Webáruházunk nagykereskedésként működik

Ennek megfelelően ebben a webáruházunkban csak úgynevezett viszonteladói (régi megfogalmazás szerint nagyker) áron értékesítjük termékeinket. Boltunkban a nagyker vásárlásokon túl van lehetőség kisker áron is vásárolni.

A nagyker kiszolgálással és a kedvezőbb viszonteladói árakkal a nagyobb mennyiségben és rendszeresen vásárló regisztrált (és bejelentkezett) vevőinket kívánjuk megbecsülni.

Hogyan kaphatod meg a megrendelt, megvásárolni kívánt termékeket a kedvezőbb viszonteladói árakon?

Fontos tudnod, hogy nem kell adószámmal rendelkezned ahhoz, hogy viszonteladói árakat kapj!

Nagyon kényelmes és egyszerű a dolog. Mert új vevőként mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz nálunk vásárlóként és nettó 10.000.- (bruttó 12.700.-) forint felett vásárolsz.

Ha régebbi vásárlónk vagy, és/vagy már korábban regisztráltál nálunk, akkor nincs egyelőre más teendőd, mint a korábbi módon belépni. Ebben az esetben is van vásárlási minimum, nettó 10.000.- (bruttó 12.700) forint.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, a VISSZATÉRŐ VÁSÁRLÓ? ablakban kérhetsz új jelszót. Csupán a korábbi regisztrációd alkalmával használt email címedre kell emlékezned.

Hogyan zajlik a regisztráció?

  1. Bármelyik oldalon vagy, a legfelső sáv jobb oldalán rá kell kattintanod a BELÉPÉS gombra, ekkor a két felugró ablak közül válaszd az ÚJ VÁSÁRLÓ?-t és az ablakban a REGISZTRÁCIÓ Kattintás után töltsd ki a kért adatokat. (Kb. 2 perc) 
  2. A regisztrációs oldalt gyorsabban is elérheted ERRE A LINKRE kattintással
  3. Ha már tettél valamit a kosaradba, akkor egyszerűen kattints a MEGRENDELÉS gombra. Itt is a két felugró ablak fog megjelenni, melyek közül válaszd az ÚJ VÁSÁRLÓ? ablakban a REGISZTRÁCIÓ Kattintás után töltsd ki a kért adatokat. (Kb. 2 perc) Ezután folytathatod a vásárlást.

Javaslataink és egyebek

Saját kényelmed érdekében a regisztrációs jelszót célszerű egy kattintással automati-kusan elmenteni a saját eszközödre (gépedre, telefonodra, stb.). Mert, ha elmentetted, akkor a következő alkalommal már csak be kell lépned. A rendszer automatikusan megismer téged, és rögtön megkezdheted a vásárlást.

A vásárlási minimumot - bruttó 12.700 forint - rendelési összeget minden alkalommal meg kell haladnod, ahhoz, hogy ebben a webáruházban nagyker árakon vásárolhass, különben ezen összeg alatt nem tudod a rendelést lezárni. Ilyen egyszerűen biztosíthatod magadnak, hogy a Gem Morionnál a kedvezőbb árakon tudj vásárolni a nagyker webáruházban és a boltban is.

Fontos, hogy tudd!

12.700.- forint alatt csak a kiskereskedelmi webáruházunkban tudsz rendelni, természetesen a magasabb kisker árakon.

Webáruház készítés