Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Ha olyan kérdése támadna, amire nem kap választ az alábbi leírásban, akkor nyitva tartási időben (Hétfő, Kedd, Szerda: 8:00-16:00, Csütörtök: 8:00-18:00, Péntek: 8:00-14:00) hívja készséges ügyfélszolgálatunkat, ahol kolléganőnk fogadja majd a hívását a +36-30/405-3716-os telefonszámon. Az ettől eltérő időpontokban az uzlet@gemmorion.hu e-mail címen teheti fel kérdéseit, amelyekre az azt követő első munkanapon tudunk válaszolni.

Az alábbi feltételeket a Felhasználó a honlap böngészésével, regisztrációval, ill. megrendeléssel automatikusan elfogadja.

Az üzemeltető fenntartja a jogot jelen szerződés egyoldalú módosítására.

A Jogi Nyilatkozat hatálya

Jelen Jogi Nyilatkozat kiterjed a https://gemmorion.hu domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére (ékezetes és ékezet nélküli formában), valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra.

A Jogi Nyilatkozat érvényes 2018.01.25- től visszavonásig.

A honlap üzemeltetője

A honlap üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév: Gem Morion Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely címe: 1214 Budapest Puli sétány 2-4.

Telephely címe: 1116 Budapest Fonyód u. 2.

Adószám: 12243127-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-568275

Statisztikai számjel: 12243127-4690-113-01

Főtevékenység: 4690’08 Vegyestermékkörű nagykereskedelem

Ügyvezető: Harnisch József, josef.harnisch@gemmorion.hu

Bankszámlaszám : UniCredit Bank 10918001-00000096-49890005

Nyilvántartást vezető cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Tárhely szolgáltató adatai:

Viacom Informatikai Kft., 2225 Üllő, Gyár u. 8., telefon: +36(1)348-5000 ; e-mail: ugyfelszolgalat@viacomkft.hu

Hírlevélküldő szolgáltató adatai:

Salesautopilot Kft.
Székhely: 1016 Budapest, Zsolt utca 6/A. 5. em. 1.
Postacím: SalesAutopilot Kft. 1538 Budapest, Pf. 515.
Tel: (+36) 1 490 0172

Ügyfélszolgálatunk:

Telefon: +36/30-405-3716 (munkaidőben)

E- mail: uzlet@gemmorion.hu

Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása

Regisztráció (feliratkozás, feliratkozás feltételei, leiratkozás)

A regisztrációval, vagy regisztráció nélkül elérhető ingyenes digitális termékek letöltésével, illetve vásárlás során (mindhárom esetben) a Felhasználó elfogadja a jelen ÁSZF feltételeit. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Szolgáltató és a honlap látogatója / felhasználója között.

A felhasználó a regisztráció/feliratkozás alkalmával a következő információkat adja meg: email cím, vezetéknév és keresztnév, telefonszám, lakcím/postázási cím. Az üzemeltető a NAIH-hoz bejelentett adatkezelő.

A szolgáltató nem felel a regisztráció során megadott adatok pontatlanságából eredő károkért. A regisztráció során megadott adatokat a felhasználó azonosítására, valamint a számla kiállítása, ill. hírlevél küldése céljából kezeli a szolgáltató. Az adatok pontosítását a felhasználó e- mailen, telefonon, illetve adatmódosító űrlapon keresztül kérheti a szolgáltatótól.

A Feliratkozó kijelenti, hogy az általa megadott e- mail cím céges, üzleti használatú, vagy olyan személyes e-mail cím, amelyet kifejezetten azért adott meg, hogy arra leveleket, küldeményeket és információkat kapjon a szolgáltatótól.

A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármely Feliratkozó feliratkozását visszautasítsa, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül adatbázisából törölje. A Feliratkozó ez ellen panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Feliratkozó kifejezetten hozzájárul a reklám tartalmú üzenetek és küldemények fogadásához a megadott elérhetőségein.

Bármely regisztrációs űrlapon történő feliratkozás, vagy termékrendelés egyben a központi hírlevelére történő feliratkozást is maga után vonja automatikusan. Természetesen minden egyes hírlevélben szerepel a leiratkozási link, amelyre kattintva a regisztráló automatikusan leállíthatja a hírlevelek további kézbesítését.

Nem szerepel leiratkozási link a termékrendelési és a közvetlenül a feliratkozást visszaigazoló rendszerüzenetekben – pl. számla e-mail (ti. ezek egyszeri üzenetek).

Az adásvételi szerződés létrejötte (vásárlás, megrendelés)

Ha a felhasználó megrendelést küld a honlapon található bármelyik űrlapon keresztül, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között.

A felhasználó elfogadja, hogy a honlapon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes megrendeléseket indoklás nélkül, pl. versenyérdek-ütközés miatt elutasítson. Ilyen esetben a megrendelő panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

A Megrendelő a megrendelési űrlap oldalán lévő összes információt és feltételt a megrendelési űrlapon található “Megrendelés”, “Megrendelés véglegesítése”, „Megrendelés elküldése” gomb megnyomásával önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismeri el.

A megrendelés véglegesítése előtt a Felhasználónak lehetősége van adatait ellenőrizni és javítani. Amennyiben a Felhasználó hibás adatokkal küldte el megrendelését, ezt a Szolgáltató elérhetőségein e-mailben vagy telefonon jelezheti.

Árak, fizetési feltételek

A honlapon közzétett árak a végső fogyasztói árak, az áfát tartalmazzák. A honlapon leadott rendelések a Megrendelőre nézve fizetési kötelezettséggel járnak.

Lehetséges fizetési módok:

 1. Előre utalás;
 2. Bankkártyás fizetés Barion-on keresztül;
 3. Utánvét (GLS futárnak történő fizetés készpénzzel vagy bankkártyával).
 4. Személyes átvétel esetén a boltban készpénzzel vagy bankkártyával

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Vásárlás folyamata (megrendelés, teljesítés feltétele)

 1. A Megrendelő elküldi megrendelését a webáruházban található kosár űrlapon keresztül.
 2. A Szolgáltató a megrendelés alapján összekészíti a csomagot és átadja azt a futárszolgálatnak (GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. 2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2.; info@gls-hungary.com; Cégjegyzékszám:13-09-111755 Adószám: 12369410-2-44) kézbesítésre.
 3. A csomag feladásának tényéről a futárszolgálat küld email értesítést a Megrendelő részére, valamint sms vagy telefoni értesítést a kézbesítés napján időpontegyeztetés végett. Átlagos szállítási idő 3 munkanap, de ez a megrendelt termékek elérhetőségétől függően ettől eltérhet.
 4. Kézbesítésekor a Megrendelő a csomag ellenértékét rendezheti készpénzben vagy bankkártyával a futárnak.

Amennyiben a Megrendelő nem tesz eleget fizetési kötelezettségének, a futárcég megtagadja a kézbesítést és Szolgáltató részére visszaküldi a csomagot.

Elállási jog

 1. A Megrendelő jogosult a vásárlástól 14 napon belül elállni, amennyiben az árut eredeti állapotában visszajuttatta a Szolgáltatónak.
 2. A visszajuttatás költsége minden esetben a Megrendelőt terheli.
 3. Az áru visszaérkezése után a lehető leghamarabb, de legkésőbb 8 napon belül Megrendelő visszakapja a termék árának teljes összegét.
 4. Amennyiben a megrendelt termék elektronikus úton küldött, digitális tartalmú termék volt és a Megrendelő a megrendelést visszaigazoló e-mailben megküldött digitális termék hozzáférésének linkjére kattint, azt megnyitja, letölti, vagy bármilyen módon elkezdi használni, elveszíti arra vonatkozó elállási jogát.

Garanciák és akciók

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy időről időre az általa forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra árengedményt vagy más akciót, kedvezményt biztosítson.

A kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze, és visszamenőleg nem érvényesek.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa megvásárolt termék esetleges jövőbeni akciója esetén számára kompenzáció, egyéb juttatás, kedvezmény nem jár.

A honlapon megrendelt termékekre az általános garanciális szabályok vonatkoznak.

A 14 napos elállási határidő után terméket nem vásárolunk vissza, befizetett összeget nem térítünk vissza.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos esetekben ügyfeleinek ajándékba adjon terméket vagy szolgáltatást. Az ügyfelek, megrendelők nem élhetnek panasszal, jogorvoslattal, vagy pénzvisszatérítési kérelemmel olyan esetben, ha olyan terméket, szolgáltatást kapnak ajándékba, melyet előzőleg már megvásároltak.

Az ajándékok nem válthatók pénzre.

Tréning és rendezvény-jelentkezés lemondása

Élő tréning/rendezvény előtti 3. napig a Megrendelő visszamondhatja a jelentkezési szándékát elektronikus, írásos formában (e-mailben), ebben az esetben a Szolgáltató visszautalja 30 napon belül a program díját.

Amennyiben a lemondást 3 napon belül jelzi a Megrendelő, a lemondott képzésre befizetett részvételi díj visszatérítésére nincs lehetőség, és az addig be nem fizetett tréningdíjat a Szolgáltató kiszámlázza a Megrendelő részére, mivel a tréninget, rendezvényt a le nem mondott (3 napon kívül lemondott) jelentkezésére tekintettel szervezi.

Panasz

A Felhasználó a honlapon elérhető termékkel, szolgáltatással vagy Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos kifogásait az Ügyfélszolgálati elérhetőségeken keresztül terjesztheti elő. 

Adatkezelési tájékoztató

A Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználót, hogy a honlap több pontján történik információ/ adatgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez ún. regisztráció szükséges, amelyhez bizonyos személyes adatokat kell megadni (e-mail cím, vezeték- és keresztnév, telefonszám, számlázási és postai cím – mindig az adat jogosultja általi megadás útján).

A Felhasználó a honlapon való böngészésével, ill. regisztrációjával, megrendelésével hozzájárul adatainak a szerződésben meghatározottak szerinti kezeléséhez.

A Szolgáltató minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Felhasználó személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

A vásárlói adatbázisba bekerült adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben a Gem Morion Kft. uzlet@gemmorion.hu elektronikus címén keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.

A hírlevéllistára feliratkozott adattulajdonos minden hírlevél láblécében linket talál. A 'Leiratkozás' link segítségével kivetetheti magát a hírlevél listából.

A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa a Szolgáltató. A személyes adatokat a felhasználási céljuk megszűnése esetén vagy a Felhasználó külön kérésére a Szolgáltató haladéktalanul törli az adatbázisból.

Adatgyűjtési szempontok

A Szolgáltató a Felhasználó adatait kizárólag az alábbi célokra használja fel (telefonon, hírlevél, DM levél formájában, vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. SMS, MMS, e- mail), illetve automatizált hívórendszeren keresztül):

 • ügyfél által igényelt termék, szolgáltatás teljesítéséhez, illetve előfizetéssel vagy megrendeléssel kapcsolatos értesítéshez,
 • kizárólag saját marketing-tevékenységéhez (reklám tartalmú hírlevelek és megkeresések),
 • közvetlen üzletszerzés (ajánlatokat tartalmazó hírlevelek és megkeresések),
 • piackutatás és az ügyfél tájékoztatás céljára.

Az adatkezelés időtartama

A Felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében a személyes adatokat a Szolgáltató (továbbiakban: Adatkezelő) addig kezeli, amíg a Felhasználó a jelen feltételek szerint nem kéri az azonosító adatok törlését.

A törlési igényt e-mailben kell az Adatkezelőhöz eljuttatni.

A Felhasználó által beküldött törlési igény beérkezésétől számított 8 munkanapon belül törli az Adatkezelő az adatokat.

Az adatkezelés időtartama a Felhasználó által megadott adatok esetében addig tart, amíg a Felhasználó a Szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel nem él.

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége

Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Szabályzatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A Felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő akár egyetlen alkalommal történő használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Szabályzatot az abban szereplő esetleges változásokkal és módosításokkal együtt.

Az Adatkezelő a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

Referencia, vélemények

A referencia, vélemény megadása önkéntes a Szolgáltató részére a termékekkel, tréningekkel, rendezvényekkel kapcsolatosan. A referenciát adó személy hozzájárul, hogy személyes véleménye Teljes neve és lakcímének város megnevezésével feltűntetésre kerüljön a Szolgáltató érdekeltségi köreibe tartozó oldalakon, hírlevelekben, kampányokban, termékeken, és nyomtatott marketing anyagokon. A referenciát a Szolgáltató időbeli korlátozás nélkül jogosult használni. A referencia vélemény visszavonása esetén a Szolgáltató a már felhasznált referenciát anonimizálja, a személyes adatok eltávolításával, a monogram feltűntetésével.

Szerzői jogok

Kijelentjük, hogy a Szolgáltató (továbbiakban Szerző) birtokolja a honlapon látható információkat, anyagokat, könyveket, a küldött hírleveleket (továbbiakban: Művek).

A Művek teljes szöveges és grafikus tartalma együtt és részleteiben is, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

A Művekhez tartozó valamennyi jog a Szerző által fenntartott. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához.

A Művekből idézni csak a szerző és a forrás pontos megjelölésével és a Szerző előzetes írásos engedélyével lehet.

A jelen feltétek tudomásulvételével a Felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a Szolgáltató cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Az oldal látogatása, a Művek olvasása és a felelősség kizárása

A honlapot mindenki csak saját felelősségére látogathatja.

A Művekben található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a Szerző tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére, kereskedelmi vagy üzleti magatartás tanúsítására.

A Művek olvasóinak minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk követendőnek ítélt gondolatok saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

A Szerző kizár a Művek felhasználásából eredő, mindennemű – különösen a felhasználó által elért eredményre, vagy az elérni kívánt eredmény elmaradásából eredő kockázatokra és következményekre vonatkozó – mindennemű felelősséget.

Változtatás joga

A Művekben található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát Szerző fenntartja.

Jogorvoslati lehetőség

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1055 Budapest, Falk Miksa u. 9-11

Postacím: 1363 Budapest, Pf.: 9

Telefon: +36 (1) 391- 1400

Telefax: +36 (1) 391- 1410

E- mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

URL: https://naih.hu