Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aventurin (vörös) törmelékköves szál, kb. 85 cm

Cikkszám: jk9vave
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Fedezd fel az energikus szépséget ezzel az 85 cm hosszú törmelékköves vörös aventurin alapanyagszállal! Az amorf, fúrt gyöngyszemek egyedi, szabálytalan formái és gazdag vörös árnyalatai igazán különleges megjelenést kölcsönöznek. A vörös aventurin élénk színe és természetes csillogása egyedi karaktert ad minden ékszernek vagy kreatív projektnek, amibe beépíted.

A vörös aventurin tulajdonságai: A vörös aventurin egy ritka és különleges változata az aventurinnak, amely meleg vörös és barnás árnyalatokban tündököl. Az ásvány természetes csillogása és gazdag színe a benne lévő mikroszkopikus ásványi zárványoknak köszönhető, amelyek fokozzák a kő vibráló hatását. Tartós és kemény, így ideális választás ékszerkészítéshez és különféle dekoratív alkalmazásokhoz.

Ezoterikus felhasználás: Az ezoterikus hagyományokban a vörös aventurin a vitalitás, az önbizalom és a bőség köveként van számon tartva. Úgy tartják, hogy segít növelni a fizikai energiát, fokozza a kreativitást és támogatja az anyagi jólét megteremtését. Különösen hatékony a gyökércsakra és a szakrális csakra aktiválásában, elősegítve ezzel a stabilitást és a szenvedélyek felszabadítását.

A vörös aventurin energikus tulajdonságai révén segít abban, hogy megtaláld a belső erőt és a motivációt, szükséged van egy kis extra löketre a céljaid eléréséhez. Meditáció közben is nagyszerűen működik, mivel támogatja az érzelmi blokkok feloldását és a kreatív energia áramlását. Emellett segíthet legyőzni a félelmeket és korlátokat, így az önbizalom növelésére és a személyes fejlődés elősegítésére is ideális.

Ez a törmelékköves vörös aventurin alapanyagszál tökéletes választás, ha szeretnél egy kis szenvedélyt és energiát adni a készülő ékszereidhez, miközben egyedi színt és spirituális támogatást is keresel.

Aventurin Fazon szál