Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Füstkvarc törmelékköves szál, kb, 85 cm

Cikkszám: jk9fst
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ez az elegáns, 85 cm hosszúságú alapanyagszál természetes, amorf fúrt füstkvarc gyöngyszemekből készült. A különféle formájú és méretű gyöngyök organikus megjelenésüknek köszönhetően rendkívül egyedivé teszik az ékszerkészítés alapanyagát. A füstkvarc természetes, földes szürke és barna árnyalatai melegséget és harmóniát sugároznak, miközben enyhe áttetszősége finom ragyogást kölcsönöz a gyöngyöknek. Ez az alapanyagszál ideális választás karkötők, nyakláncok és egyéb kiegészítők készítéséhez, amelyek természetes, mégis kifinomult megjelenést biztosítanak.

A füstkvarc tulajdonságai: A füstkvarc a kvarc ásvány egy változata, amely nevét jellegzetes füstös, áttetsző színéről kapta. Színe a világos szürkétől egészen a mélybarnáig terjedhet, attól függően, hogy milyen szennyeződések találhatóak benne. A füstkvarc keménysége a Mohs-skálán 7-es, így rendkívül tartós ásvány, amely jól ellenáll a karcolásoknak, és nagyszerűen használható ékszerkészítéshez. Gyakran csiszolatlan formában is kedvelt, mivel természetes formája és felülete is esztétikus megjelenést biztosít.

Ezoterikus felhasználása: A füstkvarc az ezoterikus világban az egyik legnépszerűbb védelmező ásvány. Úgy tartják, hogy erőteljes földelő energiákkal rendelkezik, amelyek segítenek az érzelmi és mentális stabilitás elérésében. A füstkvarcot gyakran használják a negatív energiák elnyelésére és semlegesítésére, így kiváló választás lehet stresszes vagy feszült helyzetekben. A füstkvarc segíthet megszabadulni a félelmektől és a szorongástól, valamint támogatja a tisztánlátást és a kiegyensúlyozott gondolkodást. Meditáció során segít mélyebb kapcsolódást kialakítani a föld energiáival, és fokozza a belső béke érzését.

A füstkvarc alapanyagszál tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék kihasználni a kő védelmező és földelő tulajdonságait, miközben egyedi és természetes szépségű ékszereket készítenek.

Kvarc Fazon szál