Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gránát törmelékköves szál, kb. 85 cm

Cikkszám: jk9gra
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ez a 85 cm hosszú gránát alapanyagszál természetes, amorf formájú fúrt gyöngyszemekből áll, melyek mélyvörös színe és egyedi formái különleges karaktert adnak minden ékszerhez. A törmelékköves kialakítás természetességet és rusztikus szépséget kölcsönöz az alapanyagszálnak, amely remek választás lehet egyedi karkötők, nyakláncok vagy fülbevalók készítéséhez. A gránát gazdag, sötétvörös árnyalatai gyönyörűen ragyognak a fényben, és elegáns, klasszikus megjelenést biztosítanak bármilyen ékszernek.

A gránát tulajdonságai: A gránát egy kemény és tartós ásvány, amely a Mohs-skálán 6,5–7,5 keménységgel bír, így ideális választás ékszerek készítéséhez. A gránátot mélyvörös, rubinszerű árnyalatai teszik népszerűvé, amely az energiát, szenvedélyt és vitalitást szimbolizálja. A gránát gyöngyök természetes, amorf formája egyedülálló és különleges megjelenést biztosít, így az ékszerkészítők számára kreatív lehetőségeket kínál.

Ezoterikus felhasználás: A gránát az ezoterikus hagyományokban erős gyógyító és védelmező kőként ismert. Úgy tartják, hogy serkenti a test energiáit, erősíti az életörömöt, és fokozza a szenvedélyt és a bátorságot. A gránát segíthet a belső egyensúly megteremtésében, a fizikai és érzelmi energiák harmonizálásában. Gyakran használják meditáció során a gyökércsakra erősítésére, hiszen földelő energiáival stabilitást és biztonságot nyújt.

Ez a gránát alapanyagszál tökéletes választás azok számára, akik szeretnék felfedezni a természetes kövek erejét és szépségét, valamint egyedi, kézzel készített ékszereket alkotni. Az ebből készült ékszerek egyszerre hordozzák magukban a gránát energikus és védelmező tulajdonságait, valamint a természetes formák egyedi esztétikáját.

Gránát Fazon szál