Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyöngyház törmelékköves szál, kb. 85 cm

Cikkszám: jk9gyh
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Fedezd fel a természetes eleganciát és a misztikus ragyogást ezzel az 85 cm hosszú törmelékköves gyöngyház alapanyagszállal, amely amorf fúrt kagylógyöngyszemekből készült. Minden egyes gyöngyszem egyedi, természetes formájú, melyet a gyöngyház finom csillogása és irizáló színei emelnek ki, így tökéletes választás bármilyen ékszerkészítő projekt számára.

A gyöngyház tulajdonságai: A gyöngyház, más néven mother-of-pearl, a kagylók belső héjának szerves anyagából készül, amelyet több vékony réteg alkot. Ez a rétegződés adja meg a gyöngyház egyedi fényét és színváltozatosságát, amely az ékszerekhez különleges eleganciát kölcsönöz. A gyöngyház kiválóan ellenáll a kopásnak, de mivel puhább a legtöbb drágakőnél, ékszeres felhasználásra gondosan kell bánni vele. Az amorf formájú gyöngyszemek természetes, változatos alakja és színárnyalatai miatt minden egyes darab egyedi és különleges.

Ezoterikus felhasználás: Az ezoterikus hagyományok szerint a gyöngyház erősíti a belső nyugalmat és harmóniát, valamint segít a szívcsakra megnyitásában. Úgy tartják, hogy a gyöngyház támogatja az önértékelést és a szeretet kifejezését, miközben segít a belső egyensúly és a mentális tisztaság megteremtésében. Meditációs eszközként is használható, mivel elősegíti a spirituális fejlődést és az intuíció erősítését.

Ez az alapanyagszál nem csupán esztétikai értéke miatt különleges, hanem az ezoterikus tulajdonságai miatt is, amelyek hozzájárulhatnak a lelki harmóniához és a belső békéhez. Ideális választás mindazok számára, akik szeretnék ékszereikbe integrálni a természetes szépséget és a spirituális energiákat.

Gyöngyház Fazon szál