Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jáde törmelékköves szál, kb. 85 cm

Cikkszám: jk9jad
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ez a 85 cm hosszú jáde törmelékköves alapanyagszál különleges zöld árnyalataival és természetes szépségével tökéletes alapot ad bármilyen ékszerkészítéshez. A jáde kövek sima, természetes formájukban és változatos méreteikben jelennek meg ezen a szálon, organikus hatást és természetes eleganciát kölcsönözve az elkészült alkotásoknak. A jáde zöld árnyalatainak gazdag spektruma minden darabot egyedivé és harmonikussá tesz.

A jáde tulajdonságai:

A jáde két fő ásványcsoportot foglal magába: jadeit és nefrit, amelyek a jáde néven ismertek. Leginkább mélyzöld vagy halványzöld színéről híres, de más színekben is előfordulhat, például fehér, sárga vagy barna. A jáde egy rendkívül tartós ásvány, amelyet évezredek óta használnak ékszerek és dísztárgyak készítésére.

  • Színe: Zöld különböző árnyalatai, de fehér, sárga és barna is előfordul.
  • Fénye: Selymes, enyhén áttetsző.
  • Keménysége: 6-7 a Mohs-skálán.
  • Szerkezete: Mikrokristályos szerkezet, amely sűrűsége és tartóssága miatt különösen ellenálló.

A jáde köztudottan ellenálló és időtálló, így ideális anyag bármilyen ékszerhez, amelyet mindennapi viseletre szánnak.

Ezoterikus tulajdonságai és felhasználása:

Az ezoterikus világban a jáde különösen fontos spirituális kőnek számít, amelyet a jólét, a harmónia és a hosszú élet szimbólumaként tisztelnek. Hagyományosan a jádét az ősi keleti kultúrákban is nagyra értékelték, mint a szerencse és a védelmezés kövét.

  1. Jólét és bőség: A jáde a jólét és a siker kövének tartott ásvány. Úgy vélik, hogy vonzza a gazdagságot, a szerencsét és a pozitív energiákat, és segít fenntartani a bőség állapotát az élet minden területén.
  2. Harmónia és egyensúly: A jáde energiája nyugalmat és harmóniát hoz a viselő életébe, elősegítve a lelki és fizikai egyensúlyt. Gyakran használják meditációhoz és stresszoldáshoz is, mivel erősíti a belső békét.
  3. Védelmezés és tisztítás: Úgy tartják, hogy a jáde erőteljes védelmező kő, amely megvédi a viselőt a negatív energiáktól és tisztítja az aurát. A kő állítólag segít megelőzni a betegségeket és elősegíti a hosszú életet.
  4. Szívcsakra kapcsolata: Mivel a jáde zöld színű, gyakran kapcsolják a szívcsakrához, amely az érzelmi stabilitást és a szeretetet irányítja. A jáde viselése segíthet a szív energiáinak megnyitásában és a szeretet áramlásában, mind önmagunk, mind mások iránt.

A jáde törmelékköves alapanyagszál tökéletes választás azok számára, akik nemcsak elegáns és természetes hatású ékszereket szeretnének készíteni, hanem olyan darabokat, amelyek spirituális támogatást is nyújtanak, elősegítve a jólétet, a harmóniát és a védelmet.

Jáde Fazon szál