Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mahagóni obszidián törmelékköves szál, kb, 85 cm

Cikkszám: jk9mah
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ez a 85 cm hosszú mahagóni obszidián törmelékköves alapanyagszál egyedi, sötét árnyalataival és csillogó felületével ideális választás mindazok számára, akik elegáns és különleges ékszereket szeretnének készíteni. A szál apró, különböző formájú és méretű mahagóni obszidián kövekből áll, amelyek gazdag, barna és vörös árnyalatú színükkel a természet eleganciáját tükrözik. A kövek természetes fényjátéka és sima felülete kiemelkedő megjelenést kölcsönöz bármilyen ékszernek, legyen szó nyakláncról, karkötőről vagy fülbevalóról.

A mahagóni obszidián tulajdonságai

A mahagóni obszidián egy különleges típusú vulkáni üveg, amelyet a természetes láva gyors kihűlése formál meg. A kő mély, vörösesbarna árnyalataival és csillogó felszínével tűnik ki, ami a benne található finom, aranysárga piritkristályoknak köszönhető. A mahagóni obszidián sima, üvegszerű felülete a tisztítás és a csiszolás során szép, fényes megjelenést kap, amely kiválóan alkalmas ékszerek készítésére. A kő keménysége 5-6 a Mohs-skálán, így jól használható, de vigyázni kell rá, mivel az obszidián törékeny.

Ezoterikus jelentőség

Az ezoterikus hagyományokban a mahagóni obszidiánt a védelmi és gyógyító kövek között tartják számon. Erős kapcsolatban áll a földelés és a stabilitás energiáival, segítve a viselőjét abban, hogy kapcsolatba lépjen a földi energiákkal és megőrizze a belső egyensúlyt. A mahagóni obszidián segít a múltbeli traumák feldolgozásában és a negatív érzelmek elengedésében, valamint elősegíti a mentális tisztánlátást és a belső békét.

A mahagóni obszidián támogatja a személyes erőt és önbizalmat, miközben segít a belső erők és készségek felébresztésében. Az obszidián energiái erős védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal és a negatív energiákkal szemben, így kiváló választás azok számára, akik stabilitást és biztonságot keresnek az életükben.

Ez a mahagóni obszidián törmelékköves alapanyagszál nemcsak esztétikai értékkel rendelkezik, hanem mély spirituális jelentőséggel is bír. Az ebből készült ékszerek eleganciát és védelmet nyújtanak viselőjüknek, miközben segítenek megtalálni a belső harmóniát és erőt.

Obszidián Fazon szál