Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Multicolor törmelékköves szál, kb. 85 cm

Cikkszám: jk9mul
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ez az 85 cm hosszú multicolor törmelékköves alapanyagszál egy színes ásványi keverék, amely változatos színek és ásványok varázslatos elegyét kínálja. Az alapanyagszál különböző formájú és méretű köveket tartalmaz, amelyekben szinte mindenféle ásvány megtalálható. A színes kövek között helyet kapnak a hegyikristályok, ametiszt, karneol, tigrisszem, malachit és sok más ásványi változat, amelyek mindegyike egyedi karaktert és szépséget kölcsönöz az ékszereknek.

A Multicolor törmelékköves szál jellemzői

  • Színek és Ásványok: A szál gazdag színskálát és ásványváltozatokat tartalmaz, beleértve a hegyikristály áttetsző fényét, az ametiszt mély lila árnyalatait, a karneol meleg narancsát, a tigrisszem csíkos barnáját, és a malachit zöld színeit, valamint sok egyéb szín és ásvány keverékét.
  • Keverék: A szálban található ásványok és színek egyedülállóan keverednek, így minden egyes darab egyedi és különleges mintázattal rendelkezik.
  • Alkalmazás: Ideális választás ékszerkészítők számára, akik szeretnék kombinálni az ásványokat, és így egyedi, színes és változatos ékszereket létrehozni. Felhasználható nyakláncokban, karkötőkben, fülbevalókban és egyéb kreatív projektekben.

Ezoterikus Jelentősége

A multicolor törmelékköves szál összegyűjti a különböző ásványok szellemi és energetikai előnyeit:

  • Általános Energia: A sokféle ásvány kombinációja széles spektrumú energetikai támogatást nyújt. A különböző ásványok energiái együttműködnek, hogy holisztikus megközelítést biztosítsanak a fizikai, érzelmi és szellemi jólétben.
  • Harmónia és Egyensúly: Az ásványok színei és energiái segíthetnek az érzelmi egyensúly megtalálásában, a stressz csökkentésében, és a belső harmónia elérésében.
  • Belső Erő és Kreativitás: A különböző ásványok kombinációja ösztönözheti a kreativitást, erősítheti az önbizalmat, és támogathatja a személyes fejlődést és a pozitív változásokat.
  • Spirituális Fejlődés: A multicolor ásványok segíthetnek a spirituális fejlődésben, elősegítve a mélyebb önismeretet és a belső békét. Az ásványok sokfélesége támogatja a spirituális utazást és az önmagunkkal való kapcsolatot.

A multicolor törmelékköves alapanyagszál nemcsak esztétikai szempontból különleges, hanem mély ezoterikus jelentőséggel is bír. Az ebből készült ékszerek színes, energikus megjelenést biztosítanak, miközben hozzájárulnak a viselőjük szellemi és érzelmi jólétéhez.

Vegyes Fazon szál