Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Piros jáspis törmelékköves szál, kb. 85 cm

Cikkszám: jk9pij
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ez a 85 cm hosszú piros jáspis törmelékköves alapanyagszál gazdag, mélyvörös színárnyalataival és természetes mintázataival ideális választás ékszerkészítők számára, akik különleges és figyelemfelkeltő darabokat szeretnének alkotni. A szál különböző méretű és formájú piros jáspis köveket tartalmaz, amelyek intenzív színeik és egyedi mintázataik révén dinamikus és élettel teli megjelenést biztosítanak bármilyen ékszernek. Kiválóan alkalmas nyakláncok, karkötők, fülbevalók és egyéb kiegészítők készítéséhez.

A Piros Jáspis jellemzői:

  • Szín: A piros jáspis leginkább a mélyvörös színéről ismert, amely néha barna vagy fekete erezetekkel van átszőve, így különleges textúrát és mélységet ad az anyagnak.
  • Keménység: A piros jáspis keménysége 6,5-7 a Mohs-skálán, ami elegendő tartósságot biztosít az ékszerek készítéséhez, miközben megőrzi a kő természetes színét és mintázatát.
  • Szerkezet: Finom, sima felületű kő, amely könnyen formálható és megmunkálható, így bármilyen típusú ékszerhez jól alkalmazható. Színe és textúrája miatt különösen alkalmas olyan darabokhoz, amelyek erőt és energiát sugároznak.

Ezoterikus Jelentősége:

A piros jáspis az egyik legfontosabb ásvány az ezoterikus hagyományokban, különleges spirituális és energetikai tulajdonságai miatt:

  • Erő és Bátorság Köve: A piros jáspist az erő, a bátorság és az életerő köveként tartják számon. Segít a viselőjének a belső erő megtalálásában és fenntartásában, valamint támogatja a célok eléréséhez szükséges kitartást és elszántságot.
  • Földelő Energia: A piros jáspis erős földelő hatással rendelkezik, amely segít a viselőjének kapcsolatba lépni a földi energiákkal és stabilizálni az érzelmi állapotát. Ezáltal elősegíti a stressz csökkentését és a belső egyensúly megtalálását.
  • Védelmező Hatás: A piros jáspis védelmező energiái megóvják a viselőjét a negatív hatásoktól és támogatják a lelki béke fenntartását. Ez a kő különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, ahol fokozott védelemre és lelki erőre van szükség.
  • Kreativitás és Önkifejezés: Serkenti a kreativitást és az önkifejezést, segítve a viselőjét abban, hogy magabiztosan és őszintén fejezze ki önmagát. Támogatja a művészi ambíciókat és a kreatív megoldásokat, miközben fokozza az életörömöt és a lelkesedést.

A piros jáspis törmelékköves alapanyagszál nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem mély spirituális jelentőséggel is bír. Az ebből készült ékszerek erőt, bátorságot és védelmet nyújtanak viselőjüknek, miközben dinamikus és energikus megjelenést biztosítanak a mindennapokban.

Jáspis Fazon szál